Artistul care a mărturisit: ”Urinam pe degete înainte de a da mâna cu fanii”. Motivul, de nebănuit

 
+4 click pentru
galerie

Sesiunile de ”Meet and greet” pe care cei mai mari artiști le organizează sunt o ocazie de bucurie pentru orice fan, dar ce te faci atunci când aflii detalii din spatele scenei?

La 20 de ani de carieră la nivel înalt, solistul trupei Placebo, Brian Molko, a mărturisit un detaliu pe care nimeni nu l-ar fi bănuit. Cântărețul a fost intervievat, iar la sfârșit a menționat că el crede că e cel mai ”sincer interviu” pe care l-a acordat. În contextul sesiunilor de meet and greet (n.r. - fă cunoștință și salută), Brian Molko a explicat cum decurgea o sesiune de acest gen.

”Făceam foarte multe sesiuni de meet-and-greet pentru câștigătorii unor competiții purtate atunci, până când am fost atacat de unul dintre ei, apoi ne-am oprit. De atunci le facem foarte rar. Ce obișnuiam să fac la meet and greet era să merg la toaletă și să urinez intenționat pe degetul arătător, apoi să nu mă spăl pe mâini. Toți cu care dădeam mâna în acea zi plecau și nu aveau idee că aveau urină pe mână. Au mers cu puțin ADN de-al meu... Dar acum nu mai fac asta”, le-a declarat artistul reporterilor Vice.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest