Așa arată fiul Mihaelei Rădulescu la doar 16 ani! Ayan este plin de mușchi și un împătimit al sportului/ FOTO

 
+6 click pentru
galerie

Mihaela Rădulescu are cu ce se mândri! Fiul ei de 16 ani este un împătimit al sportului, motiv pentru care trupul lui pare desprins din revistele de fitness! Dar nu trebuie să ne credeți pe cuvânt, ci imaginile de mai jos stau drept marturie!

Ayan Schwartzenberg va împlini 16 ani pe 3 august, însă vârsta este doar un număr pentru el. Iar asta pentru că tânărul are un corp de invidiat, datorită muncii asisude pe care o depune ca să arate cât mai bine, cât și datorită sporturilor pe care le practică, iar dovada stă în (GALERIA FOTO). Pasiunea pentru mișcare o moștenește de la mama lui, Mihaela Rădulescu, ce a fost o foarte bună gimnastă în adolescență.

Cu siguranță, Ayan Schwartzenberg este un magnet pentru fetele frumoase, la cum arată. Și chiar dacă din cauza pandemiei de coronavirus, sălile de forță au fost închise, fiul Mihaelei Rădulescu nu a pierdut timpul nici măcar o secundă, ci și-a transformat curtea, într-un adevărat spațiu de antrenamente.

Mihaela Rădulescu, mândră din cale-afară de copilul ei

”Este o fericire pentru mine, am un copil bun. Ştiu, când mamele îşi laudă propriii copii sună ciudat, dar chiar am un copil bun. Un copil foate pasionat de şcoală, care ştie foarte bine ce vrea, iar chestia asta mă bucură foarte tare. Nu aş fi avut vreo problemă dacă ar fi fost nehotărât, fiindcă e firesc la vârsta asta, dar deocamdată pare hotărât să meargă pe cibernetică”, a spus Mihaela Rădulescu pentru click.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest