Aşa arăta la doar 6 ani, iar acum este una dintre cele mai talentate actriţe de Hollywood! Îţi dai seama cine e?

 

În ziua de azi este una dintre cele mai cunoscute şi mai apreciate actriţe de la Hollywood, însă nimeni nu ştie prea multe informaţii despre copilăria ei. În fotografie era doar un copil şi avea numai 6 ani, iar pe atunci habar nu avea ce îi va rezerva viitorul.

Actriţa din imagine este nimeni alta decât Katie Holmes. De-a lungul carierei sale a obţinut multe roluri marcante, iar au ajutat-o să devină pe zi ce trecea mai cunoscută.

Katie Holmes, pe numele său întreg Kate Noelle Holmes, s-a născut pe 18 decembrie 1978, care a intrat în atenția publicului pentru rolul Joey Potter din serialul de televiziune Dawson's Creek, pe care l-a jucat din 1998 și până în 2003.

Este o actriță completă pentru că a jucat în multe producții, de la filme de artă - The Ice Storm - la thrillere - Abandon - dar și în blockbustere - Batman Begins.

La începutul anilor 2005 a început să își oficializeze relația sa cu Tom Cruise. Acest subiect a fost foarte gustat de presă pentru că ea și Cruise se cunoscuseră cu doar două luni înainte să se căsătorească. Subiectul a intrat din ce în ce mai mult în atenția presei de scandal, iar unele voci au pretins că relația lor este una fabricată pentru a-și promova filmul în care au jucat împreună. În aprilie 2006, Katie a născut-o pe Suri, prima fiică a cuplului, iar câteva luni mai târziu s-au căsătorit în Italia.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest