Așa arăta Mihai Bendeac la 19 ani, cu podoabă capilară: „Golan de mic”/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Mihai Bendeac a surprins pe toată lumea cu ultima imagine pe care a făcut-o publică din tinerețea lui. Mai precis, de când avea 19 ani și jumătate! Actorul se bucura de o podoabă capilară deasă, lucru cu care nu se mai poate lăuda acum.

Mihai Bedeac este, de departe, unul dintre cei mai cunoscuți actori din teatrul românesc. Chiar și așa, nu mulți sunt cei care știu cum arăta vedeta în urmă cu aproape 20 de ani. Dar acum vor afla, iar asta pentru ca actorul a postat o fotografie de colecție de pe vremea când era doar un puștan de 19 ani și jumătate.

Așa cum era de așteptat, imaginea a stârnit multe reactii și comentarii din partea admiratorilor săi, care nu au ezitat să își exprime părerea despre modul în care arăta. "Golan de mic🤣", "Pe vremea când aveai 3 fire de păr💪", "Mândru fecior🙂", "Și cu păr și fără păr, tot același Mihai ești. Te salut cu respect. 👏👏👏👍👍👍", "Hai că aveai și păr”😂, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

A avut coronavirus

Mihai Bendeac a dezvăluit, în timp ce România se afla în stare de urgență, că atât el, cât și membrii familiei sale au avut coronavirus. Avtorul a dezvăluit că nu s-a testat atunci când a avut simptomele specifice și nici nu a vrut să se interneze în spital, fiind de părere că erau alți oameni cu probleme mult mai grave decât ale lui și ale familiei sale care aveau nevoie de un loc în spital.

„Nu m-am testat atunci. Noi ne-am autoizolat, am făcut ceea ce știam că e ok să facem în cazul în care suspectezi că ai treaba asta. De ce nu ne-am dus la spital? Pentru că spitalele erau supraaglomerate. Ne era destul de clar că dacă la biserica respectivă au fost toți testați pozitiv... Ne autoizolăm și n-am vrut să apelăm la testare pentru că erau alți oameni cu probleme mai grave. Am vorbit despre treaba asta pentru că... Sunt foarte mulți cei care au avut, poate au și în momentul ăsta și unii sunt priviți ca niște ciumați. Până la urmă e o gripă... Simptomele puternice au durat 24 de ore și ușor ușor au început să scadă”, a explicat Mihai Bendeac.

Confirmarea că a avut coronavirus a venit în momentul în care și-a făcut un test de imunitate pentru COVID-19, în fața camerei unde a ieșit că a făcut anticorpi, semn că organismul lui s-a confruntat deja cu coronavirusul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest