Așa arată noul tatuaj al lui Connect-R pe care l-a dedicat fiicei sale/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

De când a devenit tată, viața lui Connect-R s-a schimbat radical! În ciuda divorțului de Misha, mama fetiței sale, artistul a rămas la fel de prezent în viață fiicei sale, Maya, pe care o iubește mai mult decât orice pe lumea asta. Iar ultimul tatuaj pe care și l-a făcut stă drept mărturie!

Pe lângă faptul că este un artist extrem de apreciat în România, Connect-R este și un tată devodat. Când vine vorba de familia sa, cântărețul face toate sacrificiile care sunt necesare pentru a-i face fericiți pe cei dragi.

Deși a divorțat de Misha, relația cu fiica sa, Maya nu s-a schimbat în niciun fel. Astfel că nu puține au fost dățile când cei trei au petrecut împreună în vacanțe de familie, în ciuda statutului de divorțat.

Ce tatuaj și-a făcut Connect-R

Recent, Connect-R le-a dezvăluit fanilor lui ultimul tatuaj pe care și l-a făcut. Cum fiecare desen de pe corpul său are o semnificație deosebită, artistul a decis de data aceasta să îi dedice unul fiicei sale.

Din ce cauză a divorțat Misha de Connect-R

Chiar dacă au divorțat în urmă cu ceva timp, despărțirea lor a lăsat foarte multe întrebări fără răspunsuri! Oare a fost vorba de infidelitate sau de neînțelegere? Acum, Misha a lăsat să se înțeleagă cauza din cauza căreia s-a separat de Connect-R!

Cea mai mare lecție pe care am învățat-o este să nu ții de o relație sau de o prietenie doar pentru amintiri sau pentru că știi de mult timp o persoană. Dacă ei nu acționează cum trebuie, atunci lasă-i să plece", a fost mesajul postat de artistă pe contul ei de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest