Așa tată, așa fată! Cum arată fiica de 16 ani a lui Sorin Bontea/ GALERIE FOTO

 
+6 click pentru
galerie

Dacă înainte era catalogat drept unul intre cei mai duri și critici jurați de la „Chefi la Cuțite”, odată cu participarea la „Asia Express”, toată lumea i-a putut cunoaște și latura plină de umor lui Sorin Bontea. Și chiar dacă nivelul de notorietate al celebrului bucătar a crescut considerabil, nu foarte multă lume cunoaște detalii despre familia lui.

Un alt aspect extrem de important pe care l-au putut descoperi telespectatorii competiției „Asia Express” este faptul că Sorin Bontea este un familist convins. Dar cu toate astea, jumătatea echipei „Reactoarelor” este foarte discret când vine vorba de membrii familiei sale.

Astfel că nu foarte multă lume o știe că Sorin Bontea are o minunăție de fiică. Miruna, în vârstă de 16 ani, este pasionată de gătit, astfel că în urmă cu puțin timp a și participat la „Chefi la Cuțite”, unde a reușit să plece cu un cuțit de la tatăl său.

,,Ei sunt foarte critici, dacă aș lua cuțitul ar însemna foarte mult pentru mine. Vreau să iau unul de la tata, îmi doresc mult asta. Mi-ar dovedi că el chiar vorbește serios atunci când îmi spune că sunt talentată și că gătesc bine. Vreau să fie mândru de mine.”, afirma Miruna în perioada aceea. 

Mai mult de atât, adolescenta s-a numărat printre persoanele dragi care i-au trimis un mesaj video tatălui său, în timp ce se afla la mijlocul competiției de pe „Drumul Comorilor”, iar toată lumea a rămas surprinsa de asemănarea cu părintele ei, iar fotografiile din GALERIA FOTO stau drept dovadă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest