Aşa tată, să tot ai! Adrian Minune, surpriză de sute de mii de euro pentru Karmen! Artista a izbucnit în lacrimi VIDEO

 
+7 click pentru
galerie

Adrian Minune ştie să facă surprize, asta-i clar! Chiar dacă ziua fiicei sale este abia peste o lună, artistul i-a făcut lui Karmen, un cadou de sute de mii de euro! Reacţia artistei a fost de-a dreptul incredibilă, iar noi avem toate imaginile!

Face ce face şi nu încetează să ne surprindă. Pentru Adrian Minune nu există nimeni şi nimic mai important decât copiii lui. Lucru pe care îl demonstrează, ori de câte ori are ocazia, aşa cum a făcut şi de data aceasta.

Ce trebuia să fie o simplă ieșire în oraş, s-a dovedit a fi o surpriză de proporţii pentru Karmen. Aflată la un restaurant exclusivist din Capitală, alături de soţ, tată şi câţiva amici, aceştia s-au delectat cu preparate care mai de care şi cu cele mai fine băuturi. Preţ de câteva momente, artista a stat la discuţii cu aceştia, fără să aibă vreo idee despre ce urmează să se întâmple.

În profiterolu, pe care şi l-a comandat, a găsit cheia unui bolid de lux. Da, da. Aţi auzit bine! Celebrul manelist a pregătit în detaliu momentul, motiv pentru care a vorbit cu ospătarii restaurantului să îi ascundă cheia darului, chiar în prăjitură.

Karmen a izbucnit în lacrimi, iar fără să stea prea mult pe gânduri a ieşit afară pentru a vedea ce maşinuţă o va acompania de acum încolo, în drumurile spre studio şi concerte. Şi ce să vezi? Darul nu era o simplă maşinuţă, ci un bolid de lux în valoare de o sută de mii de euro. Vizibil emoţionată, tânăra s-a urcat imediat la volanul autoturismului, s-a acomodat rapid cu interiorul luxos al acestuia şi i-a dat talpă pe străzile din Capitală.

Ce mai putem spunem decât că frumoasa artistă are un tată care ştie să facă surprize! Dacă tot a primit cadoul mai devreme, îi spunem şi noi un mare: „La mulţi ani” .


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest