Așa viață să tot ai! Carmen Grebenişan, într-o altă destinaţie de lux! Este unul dintre cele mai frumoase locuri din lume VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Carmen Grebenişan îşi trăieşte viaţa la cote maxime! Frumoasa vloggeriţă se distrează de minune prin cele mai frumoase locuri ale planetei.

Carmen Grebenişan se afla în Bali, acolo unde frunzele sunt verzi în continuare, iar soarele încă este vedeta sezonului. Pentru că este o îndrăgostită a sezonului cald, blondina a plecat într-o destinaţie de lux, acolo unde căldura să domnească.

Extrem de activă pe social media, blondina şi-a ţinut la curent admiratorii cu absolut tot ce face. Le-a arătat peisajele superbe, resortul luxos în care este cazata şi preparatele cu care se delectează.

Carmen Grebenişan a declarat că nu va apuca să stea prea mult în acelaşi loc, ci va schimba cazările, în scop de muncă, iar cu siguranţă, celelalte vor fi la fel de frumoase şi spectaculoase. "Vom sta câte patru zile în cazări diferite, aşa că ne vom muta puţin cu cortul, dar toate sunt foarte faine. Dar mie îmi plac schimbările, nu sunt o tipă care poate să se stabilească într-un singur loc, nici măcar în vacanţă, aşa am făcut şi în Maldive, şi îmi place foarte mult treaba asta", a spus frumoasa vloggeriţă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest