Asia Express continuă! Au început pregătirile pentru cel de-al patrulea sezon al competiției!

 

Asia Express continuă! Pregătirile pentru cel mai tare reality show difuzat în România au început deja și deși nu se știe când anume va fi filmat, din cauza contextului actual, echipa de producție deja lucrează la alegerea participanților.

Cu fiecare sezon ce trece, Asia Express a devenit favorita telespectatorilor, astfel că toată lumea așteaptă cu sufletul la gură anunțarea unui nou sezon. În cadrul emisiunii online a lui Speak, „De SPEAK Firu-n Patru”, Mona Segall, Producătorul General al emisiunii a dezvăluit că deja oamenii din producție au început să lucreze la casting.

”Noi acum lucrăm deja, deși nu știm cum se va face. Noi lucrăm. Și anul trecut, în luna aprilie-mai deja lucram. La casting se lucrează deja. Imediat ce se termină un sezon, începe să se lucreze la următorul sezon. Și cu voi, echipa de casting s-a întâlnit în luna aprilie a anului trecut, parcă.”, a declarat Mona Segall, Producătorul General al emisiunii ”Asia Express”.

Mai mult de atât, Mona Segall a mărturisit că nu există o rețetă pentru alegerea concurenților Asia Express, ci totul este bazat pe feeling.

"Eu fac castingul după cum simt. Mi se propun mulți oameni și încercăm să-i amestecăm. Lucrăm cu o echipă și lucrurile sunt cam amestecate.", a mai spus Mona Segall.

Chiar dacă toată lumea așteaptă cu nerăbdare ca cel de-al patrulea sezon Asia Express să fie anunțat, deocamdată pandemia de coronavirus ține pe pauză întreaga planetă și activitățile care se derulează, astfel că este o chestiune de timp până când vom afla cine vor fi viitorii participanți.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest