Aspectele care au definit succesul producătorului de textile – Brodank

 

Pentru a te menține pe piață, indiferent de natura business-ului, adaptarea permanentă la norme legale, trend-uri și preferințele publicului vizat sunt elemente cheie pe care trebuie să te pliezi. Nu doar modul în care afacerea evoluează este cel care îi definește succesul, ci mai ales start-ul acestuia și ulterior evoluția sa. Astfel de afirmații sunt susținute și dovedite prin fapte concrete de Brodank - producător de textile cu capital românesc ce a răspuns la câteva întrebări ce pun în lumină răspunsuri mult așteptate de hotelieri.

Ce impact a avut implicarea personală asupra business-ului?

„Cei mai mulți dintre colaboratorii noștri ne știu deja povestea. Știu despre începuturile firmei Brodank, despre perioada de privatizare a fabricilor și despre cum a noastră a devenit un reper pentru unitățile hoteliere din țară.

Referitor la întrebare, pot spune că măsura în care fiecare se implică în afacerea pe care o conduce contează cel mai mult. Acolo unde vezi o oportunitate, deja îți conturezi o imagine despre cum va evolua ideea odată aplicată. Funcționează bineînțeles doar dacă tu ești cel care stă la cârmă ca să spun așa.”

Aveți în portofoliu produse vedetă, pentru care există neîntrerupt cerere?

„Desigur, sunt câteva dintre produsele Brodank despre care pot spune că se vând ca pâinea caldă. Sunt în atenția clienților noștri mai ales cele care îi pot ajuta să schimbe total aerul din camera de hotel, începând de la lenjerii și perne și până la prosoape și pilote. Produsele vedetă sunt altele pentru fiecare categorie hotelieră. De exemplu, la capitolul lenjerii pentru hotel de la Brodank, țesăturile de interes pentru cele de 4-5 stele este damascul satinat, dar si lenjeriile din Percale sau cele din bumbac satinat se numără printre alegerile cele mai frecvente.

Interesul hotelierilor este să asigure confortul oaspeților, iar produsele enumerate sunt dintre cele cu țesături moi, ideale pentru a îmbunătăți experiența acestora. Pot adăuga că cele albe uni, dar și cele cu diferite modele florale sau geometrice reprezintă obiectul major de interes pe această nișă.”

Ce recomandați hotelierilor care caută lenjerie ușor de întreținut, dar totodată confortabilă și rezistentă?

„Probabil cei mai mulți se așteaptă să laud un produs din rândul celor realizate din țesături scumpe pe care le fabricăm. Avem și din acestea, desigur, însă știu că cei mai mulți merg pe ideea de a investi în lenjerii durabile, ușor de întreținut, care să reziste la nenumărate spălări, la costuri mai accesibile. Bumbacul rămâne o alegere de top, valabil și în cazul prosoapelor. Vezi aici prosoape pentru hotel de la Brodank, pentru care oferim și servicii de personalizare, nota distinctivă necesară mai ales pentru unitățile de lux.”

Care sunt produsele preferate de administratorii unităților de lux?

„Cred că în acest context accentul se pune doar pe partea estetică a produselor noastre, pe preferințele de culori, dimensiuni și materiale. Când vine vorba de calitate, suntem recunoscuți pentru țesăturile profesionale, de calitate superioară pe care le folosim. E un principiu pe care îl avem și de la care nu ne-am abătut în cei peste 25 de ani de activitate. Ca să vă răspund la întrebare, pot spune că produsele preferate ale celor ce adminstrează unități de lux sunt cele care se potrivesc stilului ce le definesc - calitatea este implicită.”

Măsura în care fiecare alege să se raporteze la aceste informații, oferite de un producător ce are legături permantente cu mediul hotelier și nu numai, care a dezvoltat colaborări frumoase în decursul celor peste 25 de ani de activitate, depinde de fiecare. Cei interesați pot descoperi portofoliul Brodank pe site-ul oficial: lenjerii-hotel.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest