Astăzi este ziua Margaretei Pâslaru! Cântăreaţa împlineşte 73 de ani

 

Despre Margareta Pâslaru se spune că este artista care a revoluţionat muzica uşoară românească şi a cucerit publicul cu vocea sa inconfundabilă.

Cântăreaţa împlineşte astăzi 73 de ani şi se poate mândri cu o carieră impresionantă. Tot astăzi îşi serbează ziua Angela Similea dar şi Mirabela Dauer.

Cu o carieră de peste 50 de ani, Margareta Pâslaru se poate lăuda cu numeroase premii. La cei 73 de ani ai săi a fost solistă, compozitoare, realizatoare de emisiuni şi actriţă de teatru şi film. La 4 ani a apărut pentru prima dată pe scena Operei.

Margareta Pâslaru a fost sărbătorită la Uniunea Compozitorilor în 2008 cu prilejul aniversării celor 50 de ani de carieră. Piese de renume precum "Lasă mi toamnă pomii verzi" sau "Să nu uităm să iubim trandafirii" au rămas în amintirea iubitorilor de muzică.

Despre Margareta Pâslaru și familia ei au circulat două povești pe cât de șocante, pe atât de mediatizate în perioada comunistă. Prima dintre ele face referire la soțul artistei, Gheorghe Sencovici, cum că s-ar fi spânzurat în podul casei.

Cea de a doua se referă la fiica interpretei, Ana Maria. Se spunea că Margareta Pâslaru și-ar fi dorit ca fata ei să îi moștenească culoarea ochilor. Dezamăgită că Ana Maria s-a născut cu altă culoare a ochilor, alta decât cea albastră, interpreta a dorit ca fiica ei să facă o operație, în urma căreia a rămas oarbă.

A.C.
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest