VIDEO! Aşteptarea a luat sfârşit! Oana Roman a devenit mămică!

 
+2 click pentru
galerie

Emoţiile copleşitoare au luat sfârşit! Oana Roman este de azi mămică. Vedeta a ajuns la maternitate încă de dimineaţă, alături de mai tânărul ei soţ, Marius Elisei. Părinţii micuţei Maria Izabela s-au pregătit din timp pentru venirea pe lume a primului lor copil. Oana a zâmbit tot timpul, nerăbdătoare să îşi strângă bebeluşul în braţe.

Oana Roman a plecat de acasă înspre maternitate împreună cu soţul ei, Marius Elisei. Chiar dacă emoţiile o copleşeau, fiica fostului premier a fost punctuală. Sosirea la spital n-a fost lipsita de incidente. Sub imperiul emoţiilor, Marius a lovit-o pe Oana peste braţ cu uşa portbagajului. Mămica şi-a menţinut totuşi zâmbetul pe buze, semn că n-a fost nimic grav.

Frumoasa familie a păşit pe holurile spitalului cu două ore înainte de operaţia de cezariană. Pregătit pentru venirea pe lume a Mariei Izabela, dar cu genunchii moi, Marius şi-a făcut veacul la o cafea.

Oana Roman va trebui acum să îşi intre în rolul de mămică aşa cum se cuvine. Fiica fostului premier, va mai sta câteva zile internată, după care va putea pleca acasă cu fetiţa.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest