Astrele sunt de partea lor! Care sunt zodiile cu cele mai mari șanse de a se căsători în 2015

 

Căsătoria este unul dintre cei mai importanţi paşi din viaţa unui om. Este bine să îl faci doar atunci când simţi cu adevărat, când ai găsit persoana potrivită pe care o iubeşti cu adevărtat şi esţi sigur că a venit momentul să oficializezi relaţia ta de iubire, în fața celor dragi și a familiei.

Astrele au un cuvânt important de spus, deoarece, anul 2015 este traversat de Jupiter, ale cărui influențe sunt mai mult decât benefice multor zodii. Energia sa pozitivă își pune accentul, în principal, pe zodiile de pământ și foc. Iată care sunt cele cinci zodii cu șansele cele mai mari de a se căsători în acest an, conform site-ului sanatate.bzi.ro.

1. Gemeni

Este timpul dumneavoastră pentru câștig pe plan sentimental, acest lucru concretizându-se acum. În cazul în care, sunteți deja într-o relație de lungă durată, veți simți nevoia să oficializați relația și să faceți pasul decisiv, în ceea ce privește întemeierea unei familii, sau, de ce nu și conceperea primului copil. Sunteți dornic de tot pachetul. 

În cazul în care, încă sunteți singur, este perioadă în care, mulți posibili parteneri vor încerca să ajungă la inimă dumneavoastră, iar cu siguranță veți ști să îl alegeți pe cel mai bun. 

2. Fecioară 

Pe toată durată acestui an, veți simți nevoia de nou și de ieșirea din tipar. Evitați rutina și faceți orice pentru a va suprinde partenerul, pentru a va menține relația sănătoasă și "în viață".

Sunteți pregătit să treceți la următorul nivel și din această cauza începeți să propuneți, indirect și cât se poate de subtil, planuri de căsătorie. Dacă sunteți singuri, aveți grijă să nu cădeți în nici o capcană, deoarece sunt șanse foarte mari să va îndrăgostiți în această perioadă, dar iubirea să nu fie pe deplin împărtășită. 

3. Balanță 

Din cauza că ați traversat o perioadă mai zbuciumată în viață sentimentală, este momentul acum, în iunie, că lucrurile să se liniștească și să o scoateți la liman prin oficializarea relației. Este o perioadă mai mult decât prospera și fericită pentru dumneavoastră, deoarece sunteți norocos și fericit, iar partenerul nu contenește cu suprizele și gesturile frumoase. Dacă sunteți singur, veți avea un an plin, veți cunoaște foarte mulți oameni, iar spre sfârșitul anului, doar o singură persoană va reuși să va între în suflet. 

4. Leu 

Ați ocupat un loc de seamă pe lista favoriților lui Jupiter, deoarece și în acest an, are grijă de inimă dumneavoastră. Dacă sunteți căsătorit, veți dori o schimbare majoră și cel mai probabil va veți mari familia. 

Dacă sunteți singuri, lucrurile sunt clare - în august, sunt șanse foarte mari, să va găsiți partenerul de viață sau cel târziu la începutul lunii septembrie. Aveți o luna întreagă, numai pentru nevoile și dorințele dumneavoastră, în urmă căreia veți avea numai de câștigat. 

5. Pești 

Pentru dumneavoastră, luna septembrie, se dovedește a fi prielnică pe plan sentimental. În primele luni ale acestui an, probabil, n-ați mai sperat la vreo șansa sau la apariția vreunei oportunități, însă, acest lucru se va schimbă considerabil. Dacă sunteți deja implicați emoțional într-o relație stabilă, sunt șanse mari, spre foarte mari să va mutați împreună și să va căsătoriți, chiar în acest an.

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest