Atenție! Se poartă fără lenjerie intimă! Vica sucește mințile bărbaților!

 
+2 click pentru
galerie


A stârnit mereu controverse, dar a căzut, de fiecare dată, în picioare. Vica Blochina a sucit minţile bărbaţilor cu toate apariţiile sale ispititoare. Mai ceva ca o zeiţă, fosta balerină trezeşte imaginaţia muritorilor de rând cu trupul său de invidiat. Iar de 1 martie, blondina a oferit şi masculilor un mărţişor. S-a pozat într-o ipostază care lasă creativitatea să zburde.


Apetisantă că orice bărbat salivează când o vede. Din Vica Blochina orice urmaş al lui Adam care se respectă ar muşca fără regrete ca din mărul otrăvit. O bunăciune ca blondina aceasta rar găseşti.


Cu ultima poză, pe care lituanianca şi-a postat-o pe pagina sa de pe o reţea de socializare, a încins spiritele admiratorilor săi şi-aşa înnebuniţi.

Până şi femeile i-au dat like! Dar întrebarea care se pune este dacă Vica poartă sau nu poartă lenjerie intimă în respectivul instantaneu.
Înfăşurată într-un halat de pluş, blondina îşi savurează cafeaua în zorii zilei pe o terasă, undeva la soare, în Cipru. Alături de un buchet colorat de trandafiri, fosta balerină zâmbeşte inocent, dar picioarele-i divine îi poartă pe privitori cu gândul pe alte meleaguri.

Şi ca să se învăluie într-o aură de mister, Vica nu a lăsat totul la vedere. Blondina a lăsat loc de interpretări drept cadou de Mărţişor. Şi ce mai mărţişor. Numai Piţi ştie ce a pierdut!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest