Atuurile lui Liviu Teodorescu la agăţat! Cum cucereşte artistul femeile?

 
+2 click pentru
galerie

Liviu Teodorescu dispune de toate atuurile pentru a le înnebuni pe femei! Aşa se face că atunci când vrea să cucerească o reprezentantă a sexului frumos, artistul pune mare accent pe complimente si priviri... cu subînţeles. Iar noi avem dovada!

Şarmant, cu un zâmbet de milioane, Liviu Teodorescu face să tresare inima oricărei femei care se află în preajma lui. Aşa se face, că aflat la un eveniment monden, artistul nu a stat mult pe gânduri şi şi-a pus în practică talentul de cuceritor.

"Femeia asta este perfecta! te-ai putea indragosti de ea? uita-te la ea, de ea? da, cu siguranta! Eşti o femeie superba, Alina! Multumesc Liviu! gata, ma duc!  Alina este o femeie superba! A, am mai venit o data!", a explicat

Şi cum se spune că a treia oară poate fi cu noroc... A adus cu el alţi băieţi să confirme cât de superbă este Alina Eremia! Chiar dacă a venit fără iubită la eveniment, Liviu Teodorescu, carismatic ca de obicei, s-a trezit în ipostaza de a fi totuşi însoţit de reporterii Antena Stars.

"Prefer să las lucrurile să se întâmple. Cred că aş accepta şi o propunere de o noapte. Orice femeie care petrece o noapte cu mine nu rămâne doar o noapte, o noapte cu mine se transformă în mai multe după", a mărturisit încrezător artistul.

Liviu Teodorescu este un cunoscut cântăreţ din România. A devenit cunoscut în urma participării sale la emisiunea "Vocea României". El formează un cuplu cu o tânără pe nume Iulia.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest