Au dat cărțile pe față! Adda și Cătălin, la un pas de divorț după Asia Express? „E primul impuls”

 
+3 click pentru
galerie

Adda și soțul ei, Cătălin, au format una dintre cele mai controversate echipe din sezonul trei al competiției „Asia Express”. Asta din cauza tuturor certurilor și conflictelor fără perdea pe care le-au purtat în cadrul emisiunii televizate. Motiv pentru care multă lume s-a întrebat dacă relația lor va mai rezista în acest fel.

Cuplul Adda și Cătalin a fost pus la zid de opinia publică, după ce telespectatorii au descoperit atitudinea acidă și comportamentul cântăreței vizavi de soțul ei, astfel că s-au pus până și pariuri pe durata mariajului lor. Iar pentru că și-au dorit să închidă gurile răutăcioase, cei doi participanți de pe „Drumul Comorilor” din Asia Express, au oferit un interviu exclusiv pentru viva.ro, în care au vorbit deschis despre relația lor.

”A fost un test extrem de greu, însă nu am simțit niciodată că ne va afecta viața personală. Noi suntem foarte pasionali, luptători și, repet, încapățânați. De aceea au ieșit scântei. Eu am gura foarte mare, iar Cătălin e mult prea calm. Ce a fost acolo nu are legătură cu realitatea! Asia Express e, cumva, într-o altă dimensiune. Și acasă ne mai certăm, e normal, dar nu așa! Oricum ar fi, avem multă sare și piper și avem o relație foarte dinamică și pasională!”, a declarat Adda pentru viva.ro.

Divorțează sau nu?

Chiar dacă relația lor a fost una care a scârțâit destul de tare pe parcursul competiției Asia Express, Adda și Cătălin au mărturisit că nici nu se pune vorba de divorț, pentru că în ciuda tuturor cuvintelor grele aruncate, se iubesc extrem de mult, iar experiența prin care au trecut împreună a reușit doar să îi unească, mai tare.

”Doamne ferește! În niciun caz! Ne iubim la fel de mult, poate chiar mai mult. Suntem uniți. Nu ne-a afectat relația absolut deloc! Căsnicia e și despre greu, nu doar despre bine. Când se întâmplă ceva greșit, repari acel lucru, nu-l abandonezi! Lucrezi la el!”, a mai zis ea pentru sursa citată. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest