Au dat cărţile pe faţă! Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu, totul despre motivele despărţirii! VIDEO

 

Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu fac ce fac şi reuşesc să atragă atenţia asupra lor! Invitaţi în platoul emisiunii Xtra Night Show, cei doi au vorbit cu lux de amănunte despre relaţia controversată pe care o au, cât şi despre motivele care stau la baza despărţirilor dese.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au pus punctul pe i şi au vorbit sincer despre problemele cu care se confruntă în relație. Se pare că unul dintre motivele din cauza cărora se tot separă este: gelozia. Blondina a măturisit că şi-ar dori ca soţul ei să nu o mai facă să fie atât de suspicioasă, iar dacă asta s-ar întâmpla, probabil lucrurile ar fi mult mai liniştite între ei. Mai mutl de atât, Bianca a dezvăluit că toate episoadele de gelozie se bazează pe dovezi palpabile care nu pot fi negate sub nicio formă.

"El mă împinge să fac aşa. Sunt circumstanţe în care eu am văzut nişte lucruri care mi s-au ascuns şi m-au rănit foarte tare. Am vorbit foarte punctual, dar există ceva care apare în mod frecvent. L-am întrebat dacă sunt eu singura femeie pe care o iubeşte şi el a spus da. Ok, dar atunci de ce ajungem la aceleaşi discuţii? Dacă anumiţi factori ar dispărea din relaţia noastră şi anumite strategii şi o anumită atitudine, probabil noi nu am fi ajuns la ieşirile astea nervoase pe care le avem amândoi. Nu este neapărat vorba de femei din viaţa lui. Ideea este că dacă el nu mi-ar da motive să fac chestiile astea şi să-mi ies din pepeni, nu aş ieşi. Motivele acelea sunt reale pentru că vin cu probe", a spus Bianca Drăguşanu la "XNS".

Alex Bodi a contraatacat şi a dezvăluit un alt motiv din cauza căruia se ceartă deseori. Bărbatul este deranjat de viaţa virtuală extrem de activă a Biancăi. Acesta a mărturisit că şi-ar dori ca relația lor să nu mai fie atât de expusă pe reţelele sociale: „Mi se pare prea mult când pui prea multe poze cu noi, story-uri cu noi. Poate la unii le place, dar poate alții cred că faci intenționat”, a spus Alex Bodi.

Iar pentru că amândoi au două personalităţi efervescente şi le place întotdeauna să aibă ultimul cuvânt, Bianca Drăguşanu i-a dat replica, imediat. Frumoasa blondină a precizat că face foarte mulţi bani din content-ul pe care îl împarte cu fanii, aşa că nu va înceta nicio clipă să posteze.

”Eu sunt o persoană publică, am un reach la tot Instagramul meu. Eu am contracte foarte bune la Instagramul meu si câștig peste 10.000 de euro din tot ce se întamplă acolo, scriși pe foaie, 10.000 minim. Eu trebuie să am întodeauna instastory-uri.”, a spus Bianca în direct la Xtra Night Show 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest