Au îngropat securea războiului! Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană s-au împăcat!

 

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Cu zeci de împăcări, despărţiri şi divorţuri la activ, cei doi au ocupat primele pagini ale tabloidelor timp de mulţi ani. Când nimeni nu credea că pot ajunge la reconciliere, iată că lucrurile au luat-o pe un drum diferit.

După o lungă perioadă în care au fost protagoniştii unor conflicte masive, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au decis să îngroape securea războiului şi să elimine tensiunile dintre ei. Chiar dacă au avut nu mai puţin de 80 de procese şi plângeri penale, cei doi au ajuns la un consens de dragul copiilor.

Se pare că cea care a făcut primul pas a fost chiar Adriana Bahmuţeanu. Vedeta a ajuns la concluzia că tensiunile şi certurile dintre ei ajung să afecteze profund copiii pe care îi au împreună, tocmai de aceea l-a chemat pe fostul soţ la mediere.

„Silviu nu vorbește cu mine de patru ani. L-am chemat la mediere pentru că această tăcere și necolaborare dintre noi îi afectează foarte mult pe copii”, a spus Adriana Bahmuțeanu, pentru click.ro

Adriana Bahmuţeanu a ţinut să menţioneze şi faptul că cel mai important lucru pentru copii este o comunicare bună între părinţi, nicidecum recompensele financiare.

„Primul pas spre terapie este comunicarea dintre părinți, chiar dacă sunt divorțați. Degeaba ai bani, le faci toate poftele și apoi le spui că mă-ta nu are bani să vă cumpere ce vă cumpăr eu, pentru că astfe de discuții și vorbe îi afectează. Nu trebuie să pui problema financiar, pentru că mai presus e iubirea decât un calculator scump”, a mai spus pentru Click! Adriana Bahmuțeanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest