Au născut,dar defilează pe catwalk! 6 dintre modelele Victoria's Secret sunt mămici

 
+6 click pentru
galerie

Pentru orice fotomodel este o onoare să pozeze pentru celebrul brand al Victoriei Beckham. Modelele Victoria's Secret sunt cele mai râvnite şi atrăgătoare femei din lumea modei. Şase dintre acestea sunt mămici cu normă întreagă.

Sunt tinere, frumoase, au un partener de viaţă stabil şi o carieră de succes în modelling. Da, aţi ghicit, sunt “îngerii” de la Victoria's Secret.

Doutzen Kroes are 29 de ani, iar săptămâna trecută a anunţat că aşteaptă al doilea copil cu soțul ei, DJ Sunnery James. Cuplul a avut primul copil, în ianuarie 2011.

Adriana Lima este mămica a doi copii, Sienna și Valentina. Modelul are o relaţie de lungă durată cu jucătorul de baschet sârb, Marko Jari.

Alessandra Ambrosio în vârstă de 32 de ani îşi împarte viața încă din 2007, cu omul de afaceri Jamie Mazur,cu care are doi copii. Postura de mamă nu a împiedicat-o pe braziliancă să renunţe la catwalk. Modelul face parte din echipa Victoria's Secret de mai bine de un deceniu.

Miranda Kerr are 30 de ani şi o siluetă de invidiat. Modelul este mămica unui băieţel pe nume Flynn.

Gisele Bundchen în vârstă de 33 de ani este modelul cel mai bine plătit. Blonda s-a căsătorit în 2009 cu Tom Brady cu care are doi copii.

E mămică şi e şi cea mai mare dintre modelele Victoria's Secret. La 40 de ani, Heidi Klum are patru copii şi o siluetă care încă întoarce capetele bărbaţilor.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest