Au rămas cu buzele umflate degeaba!

 

Majoritatea vedetelor își îmbunătățesc aspectul fizic, pentru că știu cât de mult înseamnă imaginea în această industrie. Multe dintre ele cad în patima operaţiilor estetice și nu mai știu când să se oprească. Doar câteva staruri s-au lecuit.


Multe vedete din showbiz au renunţat, rând pe rând, să-şi mai injecteze acid hialuronic, de teamă să nu se îmbolnăvească. Pintre divele greu încercate se numără şi Gina Pistol. Acum trei ani a ajuns pe masa de operaţie din cauza unor chisturi formate la buze. Pentru fostul iepuraş, mărirea buzelor a fost un eşec, pe care l-a reparat definitv abia după trei intervenţii.


Intervenţiile pe care şi le-a făcut au lăsat urme vizibile şi pe faţa Mădălinei Pamfile. Vedeta a luat de curând decizia de a renunţa la buzele supradimensionate.


Cristina Spătar a fost și ea o clientă fidelă a clinicilor de chirurgie estetică. Şi-a remodelat sânii și gura. Însă acum artista a renunţat la acidul hialuronic din buze.


Simona Sensual
susține că ea nu a avut probleme grave după ce și-a mărit buzele, dar nici nu a continuat să mai meargă pe la medicul estetician. Deşi, în 2011, Senzuala ne-a şocat când şi-a triplat buzele cu acid hialuronic, se pare că, între timp, s-a convins singură că nu o avantajau deloc.


Denisa de la Bambi
a fost mai norocoasă. Bruneta și-a mărit buzele la 19 ani, iar de atunci nu a mai suferit vreo altă intervenție.


E bine că totuşi s-au lecuit! Sperăm să nu vă răzgândiţi!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest