Au renunțat la lux și opulență! Unde s-au mutat Mădălina și Nick Rădoi, de teama pandemiei de coronavirus/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Mădălina Apostol s-a mutat alături de Nick Rădoi. Ea, departe de România, iar el, departe de America! Și chiar dacă au renunțat la viața de lux care îi definea, în detrimentul unei vieți simple, cei doi nu o duc deloc rău, iar milionarul îi pune la dispoziție tot ce vrea brunetei!

Casa în care locuiesc Mădălina Apostol și Nick Rădoi este una cu iz exotic, că de’, s-au mutat în Mexic, unde au început o nouă viață. Și dacă până acum nu se stiau detalii despre cum trăiesc amorezii la kilometrii distanță de România, iată că noi am aflat.

Mădălina a publicat câte o imagine din fiecare colțișor al casei în care locuiește alături de Nick Rădoi, iar peisajul te lasă fără grai. Imaginile vorbesc de la sine și nici nu este nevoie să vă spunem că cei doi trăiesc destul de modest, dacă este să ne luăm de pe acoperișul casei care este din paie, dar și după spațiul mic al imobililului.

În plus, nici de prea multe utilități nu au nevoie, iar p-asta nu o spunem noi, ci a dezvăluit-o chiar Mădălina. “Fără televizor, fără apă caldă, într-un sat uitat de lume, unde nu există mașini, dulapuri pline cu haine sau agazine. Mai grumos de atât nu există și nu credeam că poți trăi cu un rând de haine și săpun. Singura mea problemă este că nu mă pot obișnui cu iguanele, care mă mai vizitează seara” a scris Mădălina Apostol pe pagina sa de facebook.

Să înțelegem de aici că Mădălina Apostol și Nick Rădoi au lăsat viața de lux pe care o trăiau pentru una simplă și lipsită de griji? Nu vă îngrijorați, că lucrurile nu stau deloc rău pentru cei doi. Chiar dacă a lăsat viața din America pe cea din Mexic, milionarul tot se răsfață atât pe el, cât și pe Mădălina.  

Milionarul ia micul dejul pe plaja Oceanului, bucurânu-se de cele mai frumoase priveliști alături de partenera de viață. Apoi continuă cu activități de relaxare, precum pescuitul și mersul cu ski jet-ul. Iar experiența trăită este una plină de peripeții, pe care, Mădălina Apostol nu o va uita prea curând.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest