Au sperat să ajungă prinţese, dar au rămas cu buza umflată! Divele seduse şi abandonate de masculi potenţi financiar

 

Au fost seduse şi abandonate! Mai multe dive de pe la noi au crezut că "l-au prins pe Dumnezeu de un picior", cum spune o vorbă, însă s-au înşelat.

Divele autohtone au crezut de-a lungul timpului că dacă pun mâna pe bărbaţi cu faimă şi bani se vor şi mărita cu ei. Dar, surpriză! Unele nici nu au apucat să primească inelul şi li s-a spus "pa-pa".

Aşadar, să începem cu începutul. Ilinca Vandici şi Ciprian Marica. Păi cât a sperat ea să meargă la altar la braţul lui şi câte planuri nu şi-a făcut. Toate, însă, în zadar. A stat 2 ani lângă el, dar degeaba. Socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg şi s-au despărţit.

Nici Raluca Petrică nu a avut mai mult noroc. Fosta iubita a lui Gabi Balint a stat cu emoţii până când a născut pentru că antrenorul nu a vrut să audă de ea şi de fetiţa lor în timpul sarcinii. El şi-a văzut de viaţă ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat timp de nouă luni şi s-a interesat de copil abia după naştere, când a mers să o recunoască pe micuţă. Apoi a dispărut din nou, nu şi-a mai văzut copilul, dar a promis să plătească pensia alimentară. Raluca a început apoi o relaţie cu fratele Monicăi Anghel şi a rămas însărcinată, dar a fost la un pas să treacă prin aceeaşi experienţă. La un moment dat, chiar a vrut să se despartă de Alexandru Anghel, din cauza faptului că acesta nu dădea semne că ar vrea să-şi întemeieze o familie.

Alexandra Bădescu, fostă Ţârdea, a devenit celebră când soţul ei, Andrei Ţârdea, a părăsit-o pentru Andreea Mantea. Însărcinată, Alexandra a atacat-o în presă pe rivala sa. Atunci, Andrei a sărit în apărarea iubitei sale şi a spus că nu crede că bebeluşul a fost conceput cu el. Ei, dar .... surpriză! Testul ADN a arătat că fetiţa este totuşi a lui. A pierdut procesul, dar a pierdut-o şi pe Andreea Mantea.

Şi Patricia Kaas a trăit un vis frumos alături de milionarul român Remus Truică. Dar aşa cum am spus : a fost doar un vis. Pentru că după o relaţie pe care artista o descria mai mult decât perfectă s-a trezit la realitate. După nenumărate cadouri, buchete de flori imense, plimbări prin diferite ţări şi atâtea planuri de viitor, în doi, totul s-a spulberat.

Şi să povestim puţin şi despre Monica Iagăr şi Cosmin Cernat. Cei doi au format un cuplu mai bine de nouă ani, dar în 2009 și-au spus "Adio!". Motivul? El s-a îndrăgostit de o altă femeie, cu care de altfel s-a și căsătorit, doi ani mai târziu.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest