Au trecut 14 ani de la moartea Laurei Stoica! Cum i-a fost dusă amintirea mai departe

 

Ieri s-au împlinit 14 ani de când Laura Stoica nu mai este printre noi. Tragicul accident în care a murit artista pe 9 martie 2006 a îndoliat o ţară întreagă. Era insarcinată însă nu a mai avut şansa de a cunoaşte iubirea de mamă. S-a stins impreuna cu iubitul ei, Cristian Mărgescu.

Cei din familia Laurei o simt în permanenţă în casă, pozele şi amintirile ei îi ajută să treacă mai uşor peste lipsa ei. La radio se aude mai mereu muzica Laurei şi pentru asta mama ei se bucură foarte mult, o simte mai aproape şi totodata îi alină şi sufletul trist.

Pe lângă muzică, Laura Stoica a mai avut o pasiune, aceea de a scrie poezii. Nu toate versurile erau pe placul artistei. Era foarte exigentă cu ea însăşi.

Îi plăcea să se alinte, îi plăcea să fie lăudată, să i se spună des că e frumoasă si deşteaptă. Şi într-adevăr aşa a fost, o femeie superbă, un artist desăvârşit şi un om cu suflet mare.

Fratele ei se ocupa de orice spectacol în memoria artistei pentru ca Laura Stoica să ramana mereu in inimile celor care au iubit-o.

"Tot ceea ce a lăsat Laura este o mare bucurie pentru mine atunci când sunt chemat să dau o mână de ajutor sau să facem ceva în numele ei. Mă bucură faptul că pot reaminti modul în care Laura a făcut muzica şi a considerat că trebuie făcută treaba asta, am crezut că vreau să mă opresc” a spus fratele Laurei Stoica, în urmă cu ceva timp, la „Răi da’ Buni”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest