Augustin Viziru, schimbat radical, după ce a devenit tată pentru prima dată: „Nu mai este nebunaticul de odinioară”

 

Viața lui Augustin Viziru s-a schimbat radical, după ce a devenit tată pentru prima dată! Dacă pe alocuri îl scotea afară pe „băiatul rău” pe care îl portretiza în serialele în care a jucat, iată că acum, latura „nebunatică” a actorului a dispărut complet. Însă mai multe despre noua față a lui Augustin a vorbit chiar mama lui.

Augustin Viziru a avut parte de o transformare spectaculoasă, de când a devenit tată de fetiță, la mijlocul lunii iunie. Actorul s-a făcut băiat de casă și își ajută partenera de viață întru totul, după cum a dezvăluit chiar mama lui.

„Îmi doream teribil de mult să facă și Augustin un copil. Nu mă așteptam să fie atât de tătos, să zic așa, cu asta mic. E mult schimbat. Nu mai este nebunaticul Augustin, care era înainte. Acum este omul așezat la casa lui, care are o prioritate maximă, fetița. Schimbă scutece, îi face masaj, îi face băiță. Plus că stau discuții foarte mult. Cum îl vede cea mică, cum începe să râdă.”, a spus mama lui Augustin Viziru, în cadrul unei emisiuni TV.

În urmă cu puțin timp, actorul dezvăluia că faptul că a devenit tată de fată l-a făcut cel mai împlinit om, iar bucuria pe care i-a dăruit-o partenera sa de viață nu se compară cu nimic în lume, astfel că vrea să îi ofere tot ce are ca să fie fericită.

„E foarte atentă și își dorește foarte mult să fie alături de copil. Noroc. Nu știu de ce am parte de norocul ăsta în viață. De fapt știu de ce, că-s băiat bun. Eu îmi doresc să-i ofer absolut tot ce îmi stă mie în putință ca ea să se concentreze strict pe creșterea copilului. În rest să nu trebuiască să facă nimic. Am început să dau cu mopul prin casă. Să fac curățenie”, a spus actorul, în cadrul unei emisiuni TV. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest