Augustin Viziru, tată pentru prima dată! Primele imagini cu micuța sa! Ce nume i-a pus

 
+3 click pentru
galerie

Augustin Viziru se poate numi un bărbat împlinit! Actorul a devenit tată pentru prima oară, în urmă cu trei zile, după ce iubita sa a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Mândru din cale-afară, Augustin a publicat și primele imagini cu micuța sa, iar alături a scris un mesaj emoționant, în care a dezvăluit și ce nume va purta.

Augustin Viziru a devenit tată pentru prima dată pe 14 iunie, iar pe contul său de socializare a postat și o filmare în care le-a prezentat-o prietenilor virtuali pe micuța sa.

Ce nume i-a ales

„Bună, eu sunt Maria Petre-Viziru și ar fi trebuit să vin pe lume pe data de 15, numai că eu am vrut să vin pe 14. Abia aștept să mă țină tăticul meu in brațe.️”

După ce a făcut anunțul, contul lui Augustin Viziru a fost împânzit cu mesaje care mai de care mai emoționante, în care l-au felicitat pe actor. Printre primele persoane care au ținut să își arate entuziasmul s-a numărat și Doinița Oancea.

„Bună Maria. 💕 Bine ai venit! Abia aștept să te țin și eu in brațe!🤗

Cum a reacționat când a aflat că va deveni tată?

Secretos din fire, Augustin Viziru a reușit să o țină foarte bine ascunsă pe femeia care îl va face tată pentru prima oară. Chiar și așa, nu ține chiar tot pentru el, așa că a dezvăluit ce sex are copilul care va veni în curând pe lume, dar și cum a reacționat atunci când a primit vestea că va avea o familie.

„A fost foarte emoționant momentul (n.r. atunci când a aflat despre sarcină). După accidentare au urmat niste momente grele pentru mine. M-am emoționat și am spus că o să am o familie. Vreau să rămână viața mea personală. Nu vreau să vorbesc despre viața mea. Este o sarcină avansată. Asta pot să spun, lucrurile merg cum trebuie. Sunt foarte fericit. Se pare că este fată”, a povestit Augustin Viziru, la o emisiune TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest