Aurel Moldoveanu, de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice! Cum arată artistul acum/ VIDEO

 
+5 click pentru
galerie

Aurel Moldoveanu ajuns de nerecunoscut! Din cauza transformării drastice, artistul a ajuns să fie acuzat că și-a făcut transplant de față! Însă noi am aflat câte operații a suferit ca să se schimbe radical și de ce a apelat la atât de multe vizite la medicul estetician!

Dacă în urmă cu câțiva ani, oamenii se uitau admirativ la artist, în momentul în care îl întâlneau pe stradă, acum, nici nu îl mai recunosc. Iar cei care își dau seama cine este, sunt șocați de diferențele fizice.

În prezent, daca ne uităm la câteva imagini cu artistul, ne întrebăm dacă nu cumva și-a schimbat fața cu totul. Atât de mari și drastice sunt transformările. Bineînțeles, este de apreciat atenția pe care bărbații o acordă felului în care arată, dar până la a nu te mai recunoaște lumea pe stradă, este cale lungă.

Este ușor de observat că a apelat la bisturiu mai ales în zona feței. Pielea este extrem de întinsă, iar orice expresie este aproape imposibil de sesizat. Injecțiile cu botox si cu acid hialuronic sunt deja pistol cu apă, iar Aurel Moldoveanu a simțit nevoia să treacă la nivelul următor.

Lifting, acidul la ordinea zilei, cearcănele au dispărut, buzele sunt conturate, pomeții subliniați cât trebuie. Și dacă analizăm cum trebuie, pare că a umblat puțin și la nas. Ce să mai! Un adevărat Ken de vârsta a doua.

Și pentru a lăsa în urmă trecutul ca să se reinventeze total, și-a schimbat și stilul vestimentar. Și nu doar atât. S-a apucat și de sală și a slăbit drastic față de cum era acum un deceniu. Sau... sperăm că a făcut sală și că nu a apelat la vreo liposucție ca să își schimbe aspectul corpului. Dar să continuăm. S-a vopsit ca să ascundă urmele anilor care trec. Parcă a intrat puțin și pe la solar, însă a omis un detaliu care ne trimite la vechiul Aurel Moldoveanu: ochelarii de soare la care nu a renunțat niciodată în tot acest timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest