Aurel Moldoveanu, transformat total din cauza operaţiilor estetice! Cum arată acum artistul VIDEO

 

Aurel Moldoveanu a şocat pe toată lumea! Artistul a intrat la sufletele tuturor românilor prin talentul său muzical, cât şi pentru felul său de a fi. Chiar dacă şi-a construit o bază mare de fani, cântăreţul a început să primească foarte multe critici din partea celor care îl admirau odată, iar motivul constă în vizitele prea dese la medicul estetician.

Aurel Moldoveanu a devenit depedent de intervenţiile estetice, iar ultimele imagini postate chiar de acesta, pe contul său personal, stau drept mărturie. Chiar dacă medicul estetician este cel mai bun prieten al vedetelor, artistul nu a recurs la mici intervenţii pe ici pe colo, pentru a scăpa de amprentele pe care le lasă vârsta, ci a apelat la operaţii care l-au schimbat cu totul.

Aşa se face că la scurt timp, după ce a postat fotografia cu el însuşi, fanii au rămas înmărmuriţi de schimbarea majoră pe care a suferit-o Aurel Moldoveanu. Pe lângă faptul că a slăbit enorm, artistul pare că a apelat la injectarea cu botox, pentru a scăpa de riduri. Comentariile admiratorilor săi nu au fost deloc unele pozitive, mulţi dintre aceştia criticându-l pentru decizia de a se „întineri” superficial.

"Ce ai făcut cu înfăţişarea? Cât de mult îmi place cum cânţi, atât de rău îmi pare cum arăţi, Ce urât arăți! Nimic uman nu mai ai. Erai simpatic foc cu ridurile tale, doar vocea a rămas inconfundabila! 😪, Ce ai întinerit. Ţi-ai întins pielea pe față, că e vizibil, o transformare radicală. Eu nu te recunosc", au fost câteva dintre comentariile fanilor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest