Aurel Pădureanu refuză să divorțeze de Cornelia Catanga: „Nu știu ce să cred”

 

În urmă cu câteva zile, Cornelia Catanga a aruncat bomba! Interpreta de muzică lăutărească a dezvăluit că s-a despărțit de bărbatul cu care este împreună de mai bine de 33 de ani, încă din luna aprilie! Chiar și așa, Aurel Pădureanu refuză să îi ofere divorțul!

Lumea mondenă este asaltată de separări și divorțuri în ultima perioadă. Printre cuplurile care au șocat prin anunțul despărțirii se numără și Cornelia Catanga cu Aurel Păduraru. Se pare că intre cei doi s-a produs o ruptură încă din luna aprilie, iar de atunci locuiesc la etaje diferite ale vilei pe care o dețin.

“Eu și Aurel ne-am tot certat, eu sunt mai impulsivă, mai repezită, mă știe toată lumea, așa că am decis să liniștim lucrurile și să luăm o pauză. Nu mai dormim împreună din luna aprilie, locuim în vila închiriată din Bragadiru la etaje diferite, fiecare e cu camera lui, nu vorbim, nu mâncăm la aceeași masă. Nu se pune încă problema divorțului, om mai vedea”, a spus artista.

Aurel Pădureanu refuză să divorțeze

Deși încă nu s-a pus problema divorțului, Aurel Pădureanu a mărturisit că în caz de se va ajunge acolo, nu i-l va oferi. Soțul interpretei de muzică lăutărească speră că partenera sa va lăsa garda jos și va renunța la orgolii, pentru a face parte, din nou, dintr-o familie fericită.

“A fost o mică discuție, iar Cornelia este puțin mai impulsivă, eu sunt un om mai cerebral. Stau și gândesc înainte să scot un cuvânt, asta e. Nu știu ce să cred, vă rog să mă credeți că nu știu ce să cred. Noi avem o căsnicie frumoasă, întotdeauna la evenimente mergem împreună, suntem împreună, să știți. Întotdeauna am căutat ca al meu comportament să fie elegant și frumos, pentru că am o familie frumoasă. Am trecut prin multe greutăți, multe necazuri s-au abătut asupra noastră, că așa este viața. Eu zic că finalul… vedem despre ce este vorba”, a mărturisit Aurel Pădureanu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest