Aurel Tămaș, pus în fața unei decizii dificile! Nu vrea să divorțeze de mama copilului, dar nici să se despartă de amantă!

 

Una-i mama la copii, alta-i pofta inimii! Cam așa se întâmplă și în cazul lui Aurel Tămaș, care nu vrea să divorțeze de femeia cu care este căsătorit de mai bine de 30 de ani și cu care are și un copil, dar nici nu are de gând să se despartă de modelul de 25 de ani care l-a făcut să se simtă, din nou, în floarea vârstei.

Încurcate și complicate mai sunt căile dragostei, iar interpretul de muzică populară, Aurel Tămaș, simte asta pe pielea lui. Artistul trăiește o poveste de amor, de câțiva ani, cu amanta în vârstă de 25 de ani, dar încă legat de soția sa, de care nu vrea să se despartă nici în ruptul capului!

Așa se face că artistul jonglează între cele două femei. Aurel Tămaș este căsătorit de aproape 30 de ani cu soția sa, Maritta, și au un fiu de 19 ani. Și dacă mariajul celor doi mergea ca pe roate și era invidiat de toată lumea, odată cu apariția tinerei de 25 de ani, lucrururile au început să scârțâie între cei doi.  

Amanta, de profesie model, l-a dat pe spate cu farmecele ei pe interpretul de muzică populară, astfel că fără să stea nici măcar o clipă pe gânduri, a intrat într-o relație cu domnișoara, deși încă era căsătorit cu mama copilului sau. Așa se face că deja au trecut trei ani de când artistul are în viața lui două femei. Și deși este îndrăgostit de amantă, care i-a devenit și parteneră de afaceri, conform informațiilor apărute în presă, artistul nu poate renunța nici la femeia care i-a fost alături la bine și la greu timp de trei decenii.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest