Aurelian Temişan şi Monica Davidescu, datori vânduţi! Ratele în franci elveţieni au devenit o povară grea

 
+2 click pentru
galerie

Şi-au dorit să-şi construiască casa visurilor, însă, au ajuns să fie datori vânduţi la bancă. Aurelian Temişan şi Monica Davidescu s-au îndatorat în franci elveţieni, iar acum povara ratelor este tot mai apăsătoare.

Aurelian Temişan şi Monica Davidescu trec prin momente cumplite. Cei doi soţi au pierdut lupta cu banca, în instanţă. Povara ratelor în franci elveţieni devine tot mai apăsătoare, aşa că vor trebui să muncească pe brânci pentru a achita creditul la bancă luat pentru a-şi ridica casa viselor.

"Mi-a trebuit creditul ca să-mi fac o casă  şi am început-o. Dar cu banii ăia nu am terminat-o, evident. Am pus casa la vânzare şi tot în două camere stau, că bani să o termin nu mai am. Trebuie să-i dau la bancă," a declarat Aurelian Temişan.

Creditul l-au făcut în urmă cu 6 ani pentru o perioadă de 37 de ani. Moneda, însă, a crescut foarte mult şi, astfel, creditul s-a dublat. Cei doi au acţionat banca în judecată, doar că, rezultatul nu a fost cel dorit. Atât prima cerere de chemare în judecată, cât şi a doua, le-au fost respinse, aşa că Monica şi Temişan nu mai au încotro şi vor trebuie să se prezinte în continuare lună de lună, la bancă, pentru a-şi achita ratele.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest