Aurelian Temișan și Monica Davidescu sărbătoresc 27 de ani de relație. „Dacă aș fi știut...”

 

Aurelian Temișan și Monica Davidescu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi sărbătoresc 27 de ani de relație.

În ziua de azi, căsniciile rar mai rezistă 27 de ani. Pe cât se fac mai repede, pe atât de repede se și desfac, unele chiar de pe o zi pe alta, iar iubirea adevărată cu greu se mai găsește. Monica Davidescu și Aurelian Temișan au demonstrat că dragostea lor este una sinceră și extrem de mare, chiar dacă provocările exterioare nu au fost atât de ușoare.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc mai mult ca oricând și se susțin necondiționat. De 27 de ani, Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt de nedespărit, iar iubirea dintre cei doi a rămas neschimbată.

Cu ocazia împlinirii a 27 de ani de când s-au cunoscut, cei doi și-au făcut și o declarație de dragoste pe rețelele de socializare.

 ”27 de ani. În seara lui 13 ianuarie 1995, pe la 23:00, eu intram în cabină, împreună cu prietenul meu Iustinian Radu, care mi te-a prezentat. Urma ca tu să urci pe scenă și să mă prezinți pe mine. M-ai întrebat ce aș vrea să spui despre mine. Te-am privit și ți-am spus: ‘simplu Monica, numele și… atât, oricum, în sală sunt aproape toți italieni’, a scris Aurelian Temișan, pe pagina personală de Instagram.

Actorul a declarat că dacă atunci ar fi știut că va sta toată viața alături de Monica, îi oferea alt răspuns. ”Dacă as fi știut ce ne rezervă viitorul, ți-aș fi spus așa: ‘Monica, intră și spune-le următoarele: Doamnelor și Domnilor, urmează… soțul meu, tatăl viitoarei și minunatei noastre fetițe, Dora, iubitor de animale, cel cu care am să-mi împart viața, cu bune, cu rele, cu neajunsuri și bucurii, tristeți și lacrimi de fericire…’ Cred că ar fi fost o prezentare i-ne-di-tă. La mulți ani ție, la mulți ani nouă!”, a completat juratul de la ”Te cunosc de undeva”.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest