Avantajele apelării la un centru de cursuri de limbi straine

 

Cunoașterea a cel puțin o limbă de circulație internațională este o cerință obligatorie pentru multe dintre joburile bine plătite, disponibile la ora actuală. Fiecare domeniu are solictări speciale și presupune cunoașterea unui anumit limbaj specific, tehnic, juridic, medical, administrativ etc.. Tocmai de aceea, pentru a stăpâni cât mai bine acest limbaj, este recomandat să apelați la un centru educațional, care să ofere cursuri diferențiate în funcție de domeniul de activitate vizat.

ILSC este centrul de cursuri engleza si limbi straine la care vă puteți înscrie pentru a participa la cursuri, indiderent de vârstă și de nivelul de pregătire. Sunt disponibile cursuri pentru copii, studenți și adulți. Aici sunt organizate și cursuri specializate pe domenii de activitate, respectiv tehnic, juridic, afaceri, administrativ, construcții etc. .

Centrul de limbi străine ILSC organizează cursuri de limbi străine, precum germana, engleza, franceza, spanoila, italiana, cursuri de limba română pentru expaţi și alte cursuri de limbi stăine, în funcție de solicitări. Cursurile se adresează copiilor, adolescenților, sudenților și adulților, putând fi organizate pe toate nivelurile de cunoaştere. Sunt disponibile cursuri pentru începători, pentru vorbitori de nivel mediu până la cursuri pentru avansaţi.

Cursurile pot fi organizate atât în sălile de clasă ale centrului International Learning and Skills Council, cât și în săli de cursuri din alte localități, oriunde se întrunește un anumit număr de cursanți și chiar la sediul unei companii, dacă acasta dorește să instruiască mai mulți angajați.

Pentru cei care au programul foarte încărcat centrul pune la dispoziţie cursuri de limbi străine cu program de seară, de weekend sau cursuri intensive. Iar pentru cei care doresc sa-și perfecţioneze abilităţile de comunicare într-o limbă străină este bine de știut că pot participa la Cluburi de conversaţie pentru limba engleză, respectiv pentru limba germană.

Centrul educațional propune o metodă de învățare dinamică și interactivă, care să îi motiveze pe copii, adolescenți sau adulți să dorească să învețe limba aleasă. Calitățile cele mai apreciate sunt participarea activă și implicarea în învățarea eficientă a limbilor străine. Dacă la sfârșitul lecțiilor fiecare cursant reușește să-și însușească și o serie de cunoștințe despre culturia vorbitorilor respectivei limbi, cursul a fost cu atât mai eficient.

De ce să apelați la cursurile ILSC?

 • Metodele pedagogice folosite sunt eficiente și adaptate stilului actual de predare și învățate.
 • Cursurile se desfășoară liber și presupun interacținea cu participanții la curs. Ele sunt organizate pe module, atât în funcție de nivelul de pregătire al cursanților, cât și în funcție de domeniul de activitate vizat, precum contabilitate, medicină, afaceri, secretariat sau construcții.
 • Pentru o învățare cât mai rapidă vor fi folosite mereu tehnici moderne și materiale auxiliare cât mai adecvate.
 • Profesorii ce vor susține aceste cursuri au experiență relevantă în domeniu și vor ști să găsească cele mai potrivite metode pentru a capta atenția și interesul cursanților. Ei vor avea grijă să se asigure că toți cei prezenți la cursuri au reușit să înțeleagă materia predată.

Ce urmăresc cursurile organizate de ILSC?

Cursurile de limbi stăine organizate de acest centru educațional sunt adaptate nevoilor solicitanților și țin cont de nivelul de pregătire al fiecărui participant. În principal ele urmăresc dezvoltarea următoarelor competențe lingvistice:

 • înțelegerea limbii vorbite
 • dobândirea capacității de exprimare orală în limba aleasă spre învățare
 • citirea corectă în limba staină respectivă
 • înțelegerea limbii scrise
 • dobândirea capacității de a scrie în acea limba stăină
 • redactarea corectă semantic, ortografic și gramatical a unui text scris
 • dobândirea capacității de a comunica eficent și de a iniția conversații corecte în situații concrete
 • dobândirea unor cunoștințe despre cultura și tradițiile țărilor în care se vorbește limba respectivă.

Cui se adresează aceste cursuri?

Având în vedere că la ora actuală competențele lingvistice sunt un criteriu important de selecție pentru dobândirea anumitor joburi, cunoașterea a două sau mai multor limbi de circulație internațională poate fi un avantaj semnificativ pentru obținerea serviciului dorit. Multinaționalele sunt unele dintre companiile care apreciază foarte mult acest aspect și pot oferi salariile cele mai competitive. De aceea, orice persoană care își dorește o funcție mai bună, plătită mai bine, poate apela la oricare dintre modulele de cursuri disponibile.

În ceea ce îi privește pe elevi și pe studenți este bine de știut că învățarea mai multor limbi stăine le poate fi de mare avanaj pe viitor. Cunoașterea lor bună îi poate ajuta să obțină burse sau chiar să studieze în stăinătate mai târziu.

Cursurile sunt foarte utile și celor cărora le place să călătorească și doresc să-și îmbunătățească nivelul de cunoaștere și de vorbire a unei limbi. Câstigarea capacității de a putea lectura o carte într-o limbă străină poate fi un alt aspect important care să determine o persoană să-și îmbogățească competențele lingvistice.

Chiar și cei care doresc să se angajeze într-o altă țară pot participa la aceste cursuri. Cunoașterea limbii îi poate ajuta să fie mai ușor acceptați de către angajatori, să se descurce și să se adapteze mai bine în țările în care doresc să muncească.

Așadar, studiul și învățarea limbilor stăine sunt utile mulora dintre noi, pentru a obține diverse avantaje. Oricare ar fi scopul vizat, accesați cu încredere site-ul Ilsc.ro și alegeți cursul la care doriți să vă înscrieți.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest