Aventura de care a avut parte Cătălin Scărlătescu în Deltă!

 

A fost nevoie de o echipă specială de salvare pentru ca chef-ul împreună cu iubita lui să ajungă teferi la țărm.

 

Chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au dat o raita prin Delta Dunării pentru relaxare, dar și pentru o partidă de pescuit. Cei doi îndrăgostiți au avut parte de o sperietură zdravănă după ce au strâns undițele și mulinetele. Asta pentru că barca în care se aflau a rămas fără combustibil și astfel nu s-a mai mișcat din loc. Astfel, Scărlătescu și Doina Teodoru au rămas blocați în mijlocul apei. Cei doi nu au reușit să rezolve în niciun fel situația, drept urmare au chemat un echipaj de salvare, care i-a adus teferi la țărm.

 

Juratul de la Chefi la Cuțite a cunoscut-o pe iubita lui, la mare, în Vama Veche. El a recunoscut că la început a fost destul de timid, cu toate că o mai văzuse și cu alte ocazii pe Doina Teodoru. Prin urmare, fosta concurentă de la iUmor a fost cea care a făcut primii pași, reușind să-l cucerească pe chef Cătălin Scărlătescu. În prezent, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire, încă de la sfârșitul anului trecut

 

„ Ne-am cunoscut la Vama Veche, pe la nu știu ce bar acolo, nu am nici cea mai vagă idee, pentru că am fost luat pe sus. Eu o văzusem, o cunoșteam, dar am fost așa mai timid. Ea a făcut primii trei pași. Totul a plecat de la o poză. Am făcut noi doi o poză împreună și de la poza aceea totul a venit natural. Cred că eu am vrut poza, cred că eu am fost acela mai mârșav. M-am dus ca pisica: am zgâriat la ușă ”, a povestit Cătălin Scărlătescu cu ceva timp în urmă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest