Aventura remarcabilă a iubitei lui Codin Maticiuc: a înfruntat înălțimile la scurt timp după naștere!

 

Codin Maticiuc a trăit momente de emoție intensă în privința iubitei sale, care a urcat un munte la doar șase luni după naștere. Într-un interviu exclusiv acordat Antena Stars, actorul a dezvăluit aventurile partenerei lui.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Codin Maticiuc a mărturisit că a trăit emoții mari pentru iubita sa, care s-a aventurat pe culmile muntoase la doar șase luni de când a redevenit mamă. Actorul a dezvăluit detalii impresionante despre acest subiect. La nici șase luni de la naștere, Ana Pandeli a înfruntat munții. Soția lui Codin Maticiuc și-a reluat activitățile extreme pe care le desfășoară cu pasiune, deoarece acestea îi oferă energie și adrenalină în fiecare aventură.

Codin Maticiuc a declarat că nu a fost informat în privința deciziei iubitei sale de a urca pe munte. Actorul a mai adăugat că intenționa să scrie un articol despre aventurile extreme ale partenerei sale.

"Recunosc că am fost destul de neinformat, ea a coborât de acolo în 16 ore, iar eu aveam intenția să scriu un articol, deoarece mi s-a părut o realizare impresionantă să evidențiez câteva cuvinte despre reușita acestei tinere, nici măcar nu menționez că este iubita mea", a mărturisit actorul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest