Avertismentul lui Carmen Harra în scandalul dintre Simona Trașcă și George Pepa: ”Nu se va opri!”

 

Clarvăzătoarea apreciază că bărbatul care a avut interdicție de a se apropia de blondină reprezintă, în continuare, un pericol pentru aceasta.

Carmen Harra a avut o intervenție la Antena Stars în care a comentat situația în care se află Simona Trașcă, după ce lui George Pepa i s-a ridicat restricția de a se apropia de ea. Carmen Harra spune că nu crede în varianta lui George Pepa, chiar dacă el a declarat că o va lăsa în pace pe Simona Trașcă. Clarvăzătoarea susține că este o situație delicată, mult mai gravă decât pare și crede că bărbatul are probleme grave.

„Oamenii care procedează în felul ăsta au probleme mentale. Și, în primul rând, ar trebui tratați psihic, puși sub observație, pentru că pot deveni periculoși. Nu controlează reacțiile lor, de asta nu este sigur că se poate opri, chiar dacă se duce la biserică, chiar dacă își recunoaște vina, chiar dacă îl caută pe Dumnezeu. Pericolul ca un om care are o maladie mentală să acționeze în continuare așa este foarte mare, așa că, mare grijă. Ar trebui probabil ca autoritățile să intervină și ar trebui probabil o evaluare psihologică. Nu se va opri”, a declarat Carmen Harra, la Știrile Antena Stars

Nici Simona Trașcă nu crede în vorbele lui George Pepa, cel care s-a jurat în fața bisericii că o va lăsa în pace. "Sper să se țină de cuvânt. Dacă mă juram eu, având în vedere că eu sunt cu biserica, știm că nu mă jur fals. El nu prea le are cu biserica. Nu știu cât o să respecte ce a zis. S-a contrazis. A zis că mă lasă, că speră. Trebuie să se liniștească, să își vadă de viața lui. Nu avem nimic de împărțit. Vreau să îi transmit să se liniștească și să uite de mine. I-am spus asta mereu. Eu nu sunt tocmai liniștit acum că el nu mai are control judiciar.", a declarat Simona Trașcă, in urmă cu puțin timp, exclusiv pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest