Avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian, noi acuzații: „Categoric au fost șterse probe!”

 

Avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian susține că au existat nereguli foarte grave în cazul morții interpretului. Ies la iveală noi detalii despre moartea marelui artist Petrică Mîțu Stoian. Acesta s-a stins din viață la începutul lunii noiembrie, în urma unui șoc septic. Acesta urma un tratament post-COVID la o clinică din Reșița. Avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian, Carmen Obâșanu, consideră că au existat nereguli grave, care ar fi putut să îi provoace decesul prematur.

Vestea conform căreia Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață la doar 61 de ani a șocat o țară întreagă. Acesta a decedat la scurt timp după ce i-a fost administrat un tratament hiperbaric la o clinică privată din Reșița. Procurorii s-au autosesizat în acest caz și au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Acum, avocata familiei lui Petrică Mîțu Stoian, Carmen Obârșanu, vine cu noi dezvăluiri. Aceasta susține că au existat nereguli grave în privința morții lui Petrică Mîțu Stoian.

Aceasta a făcut o serie de afirmații extrem de dure la adresa clinicii în care interpretul a fost internat pentru tratamentul hiperbaric. Carmen Obârșan susține inclusiv că fișa medicală a fost falsificată.

Carmen Obârșan a făcut o serie de declarații foarte dure cu privire la moartea interpretului. Aceasta susține că inclusiv fișa medicală a artistului a fost falsificată. Ea este de părere că medicii de la clinica privată din Reșița au comis nereguli foarte grave în ceea ce privește tratamentul hiperbaric.

„Acolo a fost un cumul de malpraxis începând cu clinica unde s-a completat fişa bolnavului.Ulterior, după ce s-a întâmplat evenimentul, s-a completat fişa, aşa rezultă din declaraţia medicului. Fişa aceea medicală nici nu a fost completată. Aşa cum apar datele, e clar că a fost contrafăcută (fişa medicală). Niciodată o analiză nu este cu două valori. Ori are 2, ori are 3, vă spun despre INR. Medicul a citit pe Internet că valoarea pentru fibrilaţii este între 2 şi 3 şi a trecut şi dânsul pe fişă 2 linioară 3.', a declarat Carmen Obârşanu pentru  România TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest