Avocata Paula Iacob îi declară război Antoniei!

 

Lupta dintre Antonia şi Vincenzo continuă! Artista s-a întors de curând din Italia şi se bate cu toate armele pentru a câştiga custodia micuţei Maya. Priviţi, însă, ce verdict dur i-a dat avocata Paula Iacob!

A petrecut o săptâmănă în Italia, alături de fostul soţ, iar apele păreau că s-au liniştit. Antonia nu a renunţat însă la războiul pentru micuţa Maya. Avocata Paula Iacob mărturiseşte că artistei nu îi va fi deloc uşor.

"Antonia are slabe şanse să câştige custodia fetiţei. Trebuia să se gândească de două ori înainte să o lase să fie crescută la bunici, departe de ea." declară avocata.

Mai mult, Paula Iacob i-a adresat un mesaj dur Antoniei: “Îmi pare rău, dar, dacă aş fi judecător, nu i-aş da copilul să-l crească din moment ce a demonstrat că poate sta şi fără el".


Antonia luptă prin toate mijloacele şi se străduieşte să convingă instanţa că soţul ei nu are un loc de muncă. Păi, ce serviciu să aibă, din moment ce este asociat la două firme mari pe care le deţine unchiul său?!

Artista aşteaptă vizita autorităţii tutelare, care să stabilească condiţiile în care micuţa Maya ar putea locui la ea. Războiul este departe de a se fi terminat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest