Avocata preotului Visarion Alexa a făcut primele declarații. "Eu zic că a avut o abordare neortodoxă!"

 

Avocata preotului Visarion Alexa a făcut primele declarații, la Antena Stars, despre situața în care se află clientul ei, după ce a fost acuzat de agresiune sexuală. Prin intermediul reprezentatului său legal, părintele transmite o altă variantă a ceea ce s-a petrecut între el și enoriașă. Sâmbătă, acesta a fost reținut de polițiști, dar a fost eliberat la câteva ore, fiind plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Avocata preotului, Mariana Mihai, a dat detalii despre relația dintre reprezenantul Bisericii și enoriașa care l-a acuzat de agresiune sexuală. Potrivit ei, femeia a fost cea care „a inițiat” o relație de prietenie cu părintele Visarion și a depășit limitele dezvăluindu-i acestuia amănunte intime din viața ei.

„Această doamnă, cam de doi ani, a fost într-o continuă relaționare pe toate rețelele acestea. Trimitea tot felul de mesaje cu caracter personal părintelui, inclusiv noaptea. Dânsa a depus la dosar aceste screen-uri. (...) Eu zic că a avut o abordare neortodoxă. Eu cred că o femei de 37 de ani, cu studii superioare, cu o experiență de viață, cum presupun că are și ea la vârsta respectivă, nu se apucă să intre în atâtea detalii cu un preot, mai ales în afara spovedaniei. Spovedania e o problemă de ordin sufletesc, dar ca să faci afirmații legate de viața ta intimă, de afecțiunile tale intime, de alte chestiuni, deja eu cred că se depășește această sferă. Eu cred că dânsa a inițiat o relație (...) aceată relație preot-enoriaș practic a fost dublată de o relație de prietenie.”, a spus avocata Mariana Mihai, pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest