Avocatul familiei lui Răzvan Ciobanu, dezvăluiri şocante! „El nu a murit pe 29 aprilie”

 

Laura Vicol, avocata familiei lui Răzvan Ciobanu a făcut dezvăluiri şocante, la şapte luni de la moartea tragică a lui Răzvan Ciobanu. Celebrul designer şi-a pierdut viaţa într-un accident de maşină produs în apropierea localitaţii Sălcele, motiv pentru care a fost demarată o anchetă pentru a afla toate detaliile morţii sale.

Invitată în cadrul emisiunii XNS, Laura Vicol a oferit noi detalii, de-a dreptul uimitoare, din anchetă, printre acestea aflându-se şi care a fost cauza morţii lui Răzvan Ciobanu. Avocata familiei Ciobanu a declarat că data de 29 de aprilie, nu este cea în care a murit celebrul creator de modă, aşa cum s-a spus de la bun început. Se pare că designer-ul şi-a găsit sfârşitul în seara de Paşti, către ora 23:00.

Mai mult de atât, Laura Vicol a vorbit şi despre cauza oficială a morţii lui Răzvan Ciobanu. Chiar dacă au apărut zvonuri precum creactorul de modă a suferit un atac cerebral înainte de a intra pe câmp, lucrurile stau cu totul altfel. Din cauza rănilor suferite de pe urma accidentului, regretatul designer nu a mai avut nicio şansă.

„A fost clasat drept accident de circulație, iar moartea a fost cauzată de leziunile pe care le-a suferit. Presupunerea este că toate organele interne i-au fost distruse, pentru că el a făcut infarct înainte să intre... deci, el când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral și din acea cauză, era și poziția de rigor mortis. El era deja mort”, a mai spus avocata lui Răzvan Ciobanu. „A fost propulsat prin parbrizul mașinii, iar mașina s-a rostogolit peste el. Așa a fost strivit.” a spus Laura Vicol, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest