Avocatul lui Nikos Papadopoulos lămureşte scandalul cu Adriana Bahmuţeanu. Declarații exclusive la Antena Stars: ”Nu s-a întâmplat absolut nimic”

 


După ce Adriana Bahmuțeanu și Nikos Papadopoulos au ajuns în instanță, ca urmare a declarațiilor făcute de vedetă cum că ar fi fost agresată de către iubitul grec, iată că lucrurile de fapt nu au stat așa, iar cererea de prelungire a ordinului de protecție cerut de vedeta TV a fost respinsă.

Avocatul cântărețului, Cristian Bala, a precizat la Antena Stars că cererea de prelungire a ordinului de protecție a fost respinsă, asta după ce inițial Adriana Bahmuțeanu a avut un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de cinci zile.

Mai mult de atât, după ce întreaga situație a fost analizată s-a ajuns la concluzia că Adriana Bahmuțeanu nu a fost lovită și nici amenințată de către cântărețul de origine greacă cu care are o relație de mai multă vreme.

”În momentul acesta s-a soluționat cererea de prelungire formată de către Parchet pentru doamna Bahmuțeanu, desigur că a fost respinsă. Situația e una clară, în sensul că a existat o declarație inițială formulată de dumneaei.

Doamna Adriana Bahmuțeanu a făcut o declarație inițial, poliția s-a deplasat la fața locului, poliția emite un ordin de protecție provizoiu, după completarea unei documentații specifice, iar ulterior se formulează de către Parchet în mod legal cerearea de prelungire a acestei măsuri de protecție, care în cazul de față nu s-a prelungit, Instanța de Judecată a respins cererea Parchetului formulată de doamna Bahmuțeanu, căci în realitate nu s-a întâmplat absolut nimic, nu a existat nicio amenințare, cam așa este situația”, a spus avocatul lui Nikos Papadopoulos la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest