Avril Lavigne suferă de boala Lyme! Artista a dezvăluit plângând drama prin care trece

 
+2 click pentru
galerie

O artistă şi-a povestit drama prin care trece la o emisiune tv. La 30 de ani, a speriat fanii, dar şi familia cu problemele sale tot mai acute de sănătate, care o ţineau foarte mult la pat.

Avril Lavigne are un caz sever de boala Lyme, cauzată de o bacterie transmisă prin muşcături de căpuşe. Artista nu a mai fost văzută de luni bune în atenţia publică, tocmai din acest motiv, căci febra, durerile, oboseala şi erupţiile pielii au devastat-o atâta timp.

"Abia puteam să mânânc, nu puteam să stau la piscină, mă târam spre patul meu", a spus cântăreaţa. După ce a primit teribilul diagnostic, Avril s-a mutat acasă la părinţii ei, alături de Chad Kroeger, soţul ei.Chiar şi aşa, boala a făcut ravagii. "Nu puteam respira, nu puteam vorbi şi nu puteam să mă mişc. Credeam că voi muri. Sunt la jumătatea tratamentului, acum mă simt mai bine. Văd un progres, aștept să fiu 100% vindecată. A fost o mare lovitură pentru mine", a povestit cântăreața cu ochii în lacrimi la ABC News.

Ea a mai adăugat că i-a fost extrem de greu și din cauza faptului că niciun medic nu a vrut să o trateze, pentru că toți o trimiteau la un specialist în boala Lyme.

Boala Lyme este cauzată de muşcătura de căpuşă şi poate duce la infecţia încheieturilor, a inimii şi a sistemului nervos.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest