Axinte, amenințat de soția lui Alin Oprea, după ce a refuzat să rupă legătura cu artistul: „Cică sunt un nenorocit”

 

Seria acuzațiilor grave la adresa soției lui Alin Oprea continuă! Însă de această dată, nu din partea artistului, ci din partea lui Axinte, care a dezvăluit cum a intervenit Larisa în familia sa și cum l-a amenințat, în urma refuzului său de a rupe orice legătură cu fostul solist al trupei Talisman.

Florin Petrescu, alias Axinte, și soția sa sunt vechi prieteni ai familiei Oprea. Sau mai bine zis: au fost. Iar asta pentru că, din cauza conflictului pe care îl are cu Alin Oprea, Larisa i-a obligat pe toți prietenii comuni ai ei și ai artistului să rupă orice legătură cu acesta.

Odată ce Larisa s-a lovit de un răspuns negativ din partea lui Axinte, a apelat la amenințării și la injurii prin mesaje, pe care le-a trimis soției acestuia, cu scopul de a-i strica imaginea.

„M-a amenințat că a zis că dacă divorțează ea de Alin, trebuie să divorțăm toți prietenii lui Alin. A trimis niște mesaje la nevastă-mea, dar noi suntem o familie cu capul pe umeri.”, a spus Axinte.

Pe lângă mesaje, se pare că Larisa a apelat și la alte metode de a o „pune în gardă” pe soția lui Axinte, de bărbatul pe care îl are alături. Astfel că, fără să stea pe gânduri, încă soția lui Alin Oprea a sunat-o pe partenera lui Florin Petrescu pentru a-i „povesti” câteva lucruri pe care le-a făcut acesta prin turneele sale din țară.

„Noi facem spectacole, nu ne ocupăm de altceva. Ea insinua altceva acolo. I-a spus lui Carmen că eu sunt un vagabont, că sunt un nenorocit. Dar asta e.”, a mai adăugat artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest