Ayda de la "Burlacul" şi-a găsit alesul! Cu cine s-a cuplat bruneta după concurs

 
+2 click pentru
galerie

A fost la un pas să părăsească show-ul Burlacul la braţul lui Andrei Andrei, dar nu a fost sa fie. Viaţa pare că a avut alt plan pentru ea. Frumoasa bruneta şi-a găsit jumatatea în urma emisiunii, doar ca nu vorbim despre Andrei.

Acum trăieşte o poveste de dragoste cu un prosper om de afaceri. Ayda şi iubitul ei grec s-au cunoscut în urmă cu ceva timp. S-au văzut, s-au plăcut, iar până la o relaţie minunată a mai fost doar un pas. Iar dacă vă întrebaţi ce anume a determinat-o pe tânără să se înscrie în show, ei bine, răspunsul este simplu - o ceartă. A crezut că doar aşa îl va uita pe bărbatul visurilor sale, dar s-a înşelat. Ayda s-a întors în braţele afaceristului şi chiar au planuri măreţe. 

"M-am împăcat cu fostul iubit. Ne iubim foarte mult. Sunt fericită şi pot să spun cu mâna pe inimă că nu regret nicio clipă. Andrei Andrei este istorie. Am crezut că ducându-mă la această emisiune îl voi uita, dar mi-am dat seama că nu fac decât să mă mint şi am decis să ne împăcăm. La ultima ceremonie aveam foarte mari emoţii pentru că gândul meu era la fostul meu prieten. Îmi doream din tot sufletul să nu primesc acel trandafir şi mă bucur că nu s-a întâmplat acest lucru," a declarat Ayda, la jurnalul "Star Magazin", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest