Aza Gabriela se confruntă cu probleme de sănătate: ”Stau cu pastilele după mine. Mi-e frică….”

 

Cântăreața nu trece prin cea mai fercicită perioadă și se teme să nu reînceapă durerile. Ea a povestit totul despre situația medicală în exclusivitate la Antena Stars.

 

Aza Gabriela a trecut prin dureri acute cu ceva vreme în urmă, așa că a fost la specialiști care i-au recomandat un tratament. Artista spune că în ultima perioadă nu a mai avut crize, însă în continuare trăiește cu teama ca acestea să nu reapară. Vedeta a oferit declarații exclusive despre starea ei de sănătate la Antena Stars.

 

„Totul decurge mai bine față de zilele trecute. Sper să revină totul la normal, încă sunt în tratament. Acum cu sărbătorile și cu evenimentele, îmi este un pic cam greu, pentru că îmi este puțin frică să nu mă apuce crizele de durere, așa cum mi-au zis și doctorii să am grijă pe unde mă duc. Sunt ținută sub tratament și sinceră să fiu, stau cu tratamentul după mine, oriunde merg, oriunde mă duc, am pastilele la mine. Mi-au spus medicii că există posibilitatea să-mi revină crizele, dar eu încerc să gândesc pozitiv și să fie totul ok. Acum nu știu, până acum nu am mai avut. De când am ieșit din spital, cred că am mai făcut o singură criză”, a mărturisit cântăreața.

 

Așadar, chiar dacă în ultima perioadă nu a mai avut crize, Aza Gabriela trăiește cu teama că durerile groaznice pe care le-a avut ar putea apărea din nou: „Cel mai rău asta este, am chestia asta în cap și stau cu teama asta mereu, mai ales că trebuie să am grijă la felul în care mă îmbrac, la frig, pentru că, din câte am înțeles, nu este foarte bine să stau în frig. Am grijă, ce să fac? Am grijă și sper din suflet să nu mai trec prin ce am trecut, pentru că a fost destul de greu. Am trecut prin foarte multe probleme și nu vreau să se mai repete”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest