Băiatul de la meteo se vinde ieftin! Victor şi-a dat imaginea pentru 200 de euro

 

Victor se vinde ieftin! Băiatul de la meteo şi-a vândut imaginea aproape pe nimic. A căzut la înţelegere cu un dezvoltator imobiliar să atragă reprezentanţii presei pentru puţină publicitate. Suprinzător, Victor nu-şi cunoaşte valoarea, se pare că şi-a vândut imaginea pe doar 200 de euro

Victor nu pare să fi învăţaţ prea multe de la Bianca, cel puţin pe plan profesional. În timp ce roşcata se evaluează la sume exorbitante, viitorul ei fost soţ se mulţumeşte să ciugulească firimituri.

Orice apariţie publică a Biancăi într-un cadru oficial - platoul unei emisiuni TV, o clinică sau un club, costă scump. Sumele se ridică la multe mii de euro. Cota de piaţă a Biancăi a crescut, direct proporţional cu interesul publicului pentru problemele din viaţa ei personală. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu băiatul de la meteo.

Infidelitatea soţiei şi scandalul premergător divorţului l-au transformat în unul dintre personajele principale ale showbizului dâmboviţean. Cu toate acestea, se pare, Victor nu este conştient de valoarea lui.

Zilele trecute, băiatul de la Meteo a fost fotografiat vizitând un complex de locuinţe din centrul Capitalei. Nu dorea să cumpere o casă, ci doar să dea această impresie. Victor a căzut la înţelegere cu reprezentanţii dezvoltatorului imobiliar, pentru puţină publicitate.

Surse din prejma lui Victor ne-au dezvăluit faptul că băiatul de la Meteo ar fi fost de acord să atragă presa acolo pentru numai. 200 de euro. Ar fi putut obţine şi de 50 de ori mai mult dacă ar fi ştiut cum şi pe cât să se vândă. Se vede clar că Victor nu-şi cunoaşte valoarea!!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest