Bănel Nicoliță acceptă ca fosta soție să-și refacă viața, dar cu o condiție: „Nu are voie nimeni…”

 

Întregul univers al fostului tricolor se învârte în jurul celor două comori ale sale, drept urmare are o singură pretenție de la fosta nevastă, în cazul în care aceasta dorește să-și facă un nou iubit.

 

Relația dintre Bănel Nicoliță și fosta soție nu a funcționat așa cum și-ar fi dorit cei doi. Aceștia au divorțat în acest an, pretextul fiind faptul că fostul international român ar fi investit sume prea mari de bani în echipa din Făurei, a cărui finanțator este. Cristina nu a mai suportat să vadă cum banii familiei iau o astfel de direcție și ar fi decis astfel să pună punct relației.

 

Fostul tricolor are împreună cu Cristina două fetițe, pe Amalia și Natalia, care reprezintă totul pentru el. Nu întârzie niciodată cu pensia alimentară, iar dat fiind faptul că a rămas în relații bune cu Cristina, copilele stau când la unul, când la celălalt dintre soți. În exclusivitate la Antena Stars, Bănel Nicoliță a afirmat că acceptă ideea ca fosta lui nevastă să-și refacă viața, dar cu o condiție: cele două fetițe să nu fie afectate în niciun fel.

 

„Am două fete și nu aș mai vrea alt copil, pentru ele în primul rând. Sunt cele mai cuminți, cele mai frumoase. Mergem în oraș, mergem mâncăm, ne plimbăm. (...) Nu duc lipsa nimănui. Dacă fetele sunt la mama lor, sun eu și invers. Avem o comunicare bună. (...) Nu are voie nimeni să se atingă de copiii mei, indiferent de ce bărbat va fi în viața ei, n-are voie să se atingă nici cu un deget”, a mărturisit Bănel Nicoliță, pentru Antena Stars.

 

În privința Amaliei și Nataliei, fostul fotbalist are o mare bucurie, faptul că acestea îi calcă pe urme și fac sport: una scrimă, cealaltă gimnastică. „Ca tată sunt foarte mândru de ele, sunt foarte mulțumit și le mulțumesc din toată inima că sunt alături de mine. Una din fetele mele, cea mică, deja face gimnastică și mă bucur că a luat de la mine sportul, care este cel mai frumos, cel mai plăcut. Și cea mare face un sport, face scrimă”, a spus fotbalistul, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest