Bănel Nicoliță, plin de datorii! Poate pierde totul, după ce a muncit enorm să scape de sărăcie! Cum a ajuns la executare silită

 

Unul dintre cei mai buni fotbaliști din România este plin de datorii. După ce a luptat cu sărăcita lucie, Bănel Nicoliță a ajuns, cu mari sacrificii, să fie extrem de bine plătit și să își dezvolte mai multe afaceri care, însă, au dat faliment și l-au dus la executare silită.

A fost unul dintre cei mai titrați fotbaliști la vremea sa. A scris istorie pe teren, iar această performanță i-a luat ani buni din viață. A cunoscut sărăcia și a muncit din greu pentru a pune ceva deoparte. Din nefericire, acum, numele său este implicat într-un scandal monstru.

Pe lângă faptul că este aproape de faliment cu firmele pe care le deține, fostul internațional este acuzat că a țepuit o companie de telefonie mobilă. Acesta a semnat un contract pentru 17 numere de telefon, pentru care ar fi trebuit să plătească o factură lunară de 300 de euro, fără TVA. Mai mult decât atât, a primit și câteva dispozitive de ultimă generație la 7.000 de euro. La câteva luni distanță, compania cu care încheiase contractul, nu primise nici măcar un leu. Motiv pentru care au angajat o firmă specializată în recuperarea datoriilor.

Nici celelalte afaceri ale lui Bănel nu merg mai bine. Fostul fotbalist nu a uitat niciodată de unde a plecat și a încercat să îi ajute, întotdeauna, pe cei mai săraci decât el. Astfel că, în 2018, a decis să investească într-o echipă de fotbal din Făurei, localitatea sa natală. Din păcate, pentru el, în decembrie anul trecut a fost nevoit să suspende activitatea și să îsi lase fotbaliștii liber de contract, pentru că nu a mai putut susține financiar singur cheltuielile enorme.  Acum, singura afacere pe care o mai are familia lui Bănel, este o grădiniță privată, pentru care, Cristina, soția sa face eforturi mari să o mențină pe linia de plutire.

Amănunte despre povestea lui de viață

În urmă cu ceva timp, Bănel Nicoliță a fost invitat în cadrul emisiunii "Refresh by Oana Turcu", unde a mărturisit ce anume l-a ambiționat să facă performanță în fotbal și să devină unul dintre cei mai buni sportivi ai României. 

„M-a influențat sărăcia. Åsta a fost cel mai important lucru. Acum sunt alte timpuri, atunci nu era așa de ușoară viața. Eu, care am fost copil sărac, nu am avut absolut nimic. Problemele erau foarte mari, iar noi nu veam banii necesari ca sa putem trăi de pe azi, pe mâine. Eram 6 frați și nu a fost ușor, dar cu timpul am luptat ca să devin cineva."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest