Bănel Nicoliță regretă divorțul de mama fetițelor lui, la trei ani după separare: „Nici acum nu îmi este ușor”/ VIDEO

 

Deși nu mai sunt împreună de aproximativ trei ani, vestea că Bănel Nicoliță și Cristina a fost făcută publică abia acum. În cadrul emisiunii „Cool Summer Nigts”, fostul fotbalist ne-a dezvăluit că regretă separarea de mama fetițelor lui, în ciuda anilor care au trecut.

Motivul despărțirii dintre Bănel Nicoliță și Cristina a fost din cauza investițiilor financiare pe care sportivul le făcea în echipa de fotbal din Făurei și al timpului petrecut departe de familie, lucru cu care fosta soție a acestuia nu a putut fi de acord.

"A fost pentru că am plecat de la echipa de fotbal. Nu aș fi plecat de lângă familia mea pentru nicio femeie. Eu am ales Făurei și ea nu a fost de acord și ne-am certat. Relația s-a răcit. Am mai încercat un an, doi și nu s-a putut. Am zis că este mai bine pentru copilași.” ne-a dezvăluit Bănel Nicoliță.

Pe lângă faptul că își asumă în totalitate vina pentru divorț, Bănel Nicoliță ne-a mărturisit că regretă decizia pe care a luat-o în urmă cu trei ani, atunci când a fost pus să aleagă între echipa de fotbal din Făurei și mariaj.

„Divorțul meu a venit în urmă cu doi, trei ani. Nu e ușor, nici acum nu îmi este ușor. Am ales împreună și așa a fost să fie. Nu ne-am mai înțeles și eu am luat o decizie la momentul ăla pe care poate acum o regret.   Am rămas în relații foarte bune cu ea mai ales pentru copilași, pentru că până la urmă pentru ei luptam și facem toate eforturile. Îmi asum greșeala și știu că eu sunt de vină. Numai un om nebun putea să facă asta și să investească în chipa aia din liga a patra.” a mai spus Bănel Nicoliță pentru „Cool Summer Nights” de pe Antena Stars.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest