Bănuieşti că te înşeală? Astea sunt probele care îl vor da de gol!

 
+3 click pentru
galerie

Infidelitatea este una dintre principalele probleme dintr-o relaţie şi, de cele mai multe ori, se ajunge la despărţiri şi divorţuri. E foarte greu să îţi dai seama dacă partenerul îţi este fidel sau nu. Iată câteva sugestii care îţi vor deschide ochii!

Este exagerat de atent cu tine

Dacă observi o schimbare la capitolul atenţie faţă de tine, ar trebui să fi în alertă. Când e prea linguşitor şi te răsfaţă prea mult, s-ar putea s-o facă pentru că se simte vinovat pentru ceva.

Se poartă diferit în pat

O schimbare în comportamentul sexual poate fi un semn de infidelitate. Dacă nu mai este interesat să facă dragoste cu tine pe o perioadă mai lungă de timp, înseamnă ca este satisfacut sexual de altcineva.

Nu mai lasă telefonul din mână

Remarci că se îngrijorează când îi sună telefonul, că se retrage în altă cameră pentru a răspunde la el? Atunci, ar trebui să ai o discuţie serioasă cu el şi să vezi ce ascunde.

Are tendinţa de a fi absent

Dacă nu obişnuieşte să lipsească des de acasă, faptul că găseşte mereu noi scuze pentru a ieşi ar trebui să-ţi trezească bănuieli.

Încearcă să nu exagerezi, totuşi, cu suspiciunile. Dacă începi să ai îndoieli în legătură cu fidelitatea partenerului, cea mai bună metodă e să discutaţi deschis despre relaţia voastră.

Sursa: lyla.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest