Bar Refaeli a fost condamnată la nouă luni de muncă în folosul comunității! Ce acuzații i se aduc

 

Bar Refaeli, unul dintre „îngerii” Victoria’s Secret, a fost condamnată la nouă luni de muncă în folostul comunității, iar mama acesteia trebuie să ispășească o pedeapsă de 16 luni de închisoare. Motivul?

Atât top modelul, Bar Refaeli, cât și mama acesteia, au fost acuzate de fraudă fiscală. Astfel că „îngerașul” Victoria’s Secret trebuie să facă muncă în folosul comunitătii timp de nouă luni, iar mama acestia, Tzipi Refaeli trebuie să se prezinte la penitenciarul de femei Neveh Tirza, din Tel Aviv, pe 21 septembrie și să ispășească o pedeapsă de 16 luni de închisoare.

Pe lângă cele două pedepse, Bar și Tzipi Refaeli trebuie să achite fiecare o amendă de 730.000 de dolari.

Nu și-a declarat veniturile

Motivul condamnărilor celor două este din cauza faptului ca Bar Refaeli nu și-a declarat veniturile de milioane de dolari pe care le-a obținut între anii 2009 și 2012.

Top modelul internațional a declarat că nu a avut reședință în Israel, în acea perioadă, însă tribunalul a descoperit altceva. Se pare că mama ei înregistrare apartamentele fiicei sale sub alte nume, într-o manieră frauduloasă.

Cine este Bar Refaeli

Bar Refaeli a ajuns în atenția tuturor, după ce a fost primul model israelian de pe coperta revistei Sports Illustrated în 2007, însă nu a fost singurul lucru pentru care a devenit cunoscută. Modelul a avut o relație și cu actorul Leonardo DiCaprio care s-a încheiat în 2011.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest